Belling-maskinen og reservedeler til våre ukrainske kunder

Denne Ukraina-kunden er også vår gamle venn som vi har samarbeidet i flere år.Han anerkjente kvaliteten på produktene våre og våre før- og ettersalgstjenester.Vi setter stor pris på denne tilliten og vil hele tiden strebe etter å tilfredsstille flere kunder.

Dette er den fjerde klokkemaskinen han har kjøpt fra vårt firma.Takket være utvidelsen av selskapet hans bestemte de seg for å ha en annen ringemaskin.Det trengs forresten noen spardeler fra en annen produksjonslinje.

Trail Eksperiment av klokkemaskin

Uansett hvilken maskin det er, vil vi lage stieksperiment og ta videoer til kunden før pakking og frakt.Denne prosedyren sikrer stabil drift når maskinen overleveres til kunden.Eventuelle problemer under løypen vil bli undersøkt og løst.

Denne klokkemaskinen kan lage stikkontakten for to rør samtidig, noe som er mer effektivt.Tverrsnittet av det bjelle røret er rundt og glatt.Vi har justert posisjonen til gummiholderen slik at røret vender direkte mot klokkemaskinen.Hele dette løypeeksperimentet er inspisert av vår erfarne ingeniør.

Belling-maskinen og reservedeler til våre ukrainske kunder (1)
Belling-maskinen og reservedeler til våre ukrainske kunder (1)
Klokkemaskinen og reservedeler til våre kunder i Ukraina (2)

Pakking av ringemaskinen og reservedeler

På grunn av de spesielle fraktrutene som velger Polen som overføring, lager vi trebrakettene til ringemaskinen og treboksene til reservedelene.Etter flere filming og sjekking var utstyret klart for sending.

Klokkemaskinen og reservedeler til våre kunder i Ukraina (2)
Klokkemaskinen og reservedeler til våre ukrainske kunder (3)

Frakt av ringemaskinen og reservedeler

Tidlig om morgenen 11. novemberth, var containersjåføren ankommet.Våre arbeidere sjekket seriøst på nytt og håndterte hele maskinen med kran.Hele fraktprosessen er streng og seriøs.Siden den gang er overleveringsprosjektet fullført.Etter 1-2 måneder vil maskinen vår seile over havet og ankomme destinasjonshavnen.

Belling-maskinen og reservedeler til våre ukrainske kunder (4)
Klokkemaskinen og reservedeler til våre kunder i Ukraina (5)
Klokkemaskinen og reservedeler til våre kunder i Ukraina (6)
Klokkemaskinen og reservedeler til våre ukrainske kunder (3)

Pressekontakt:

Qing Hu

Langbo Machinery Co.,Ltd

No.99 Lefeng Road

215624 Leyu Town Zhangjiagang Jiangsu

Tlf.: +86 58578311

EMail: info@langbochina.com

Internett: www.langbochina.com


Innleggstid: 22. desember 2022